A FIBO új dátuma: 2020 október 1-4

A FIBO-t, a legelismertebb nemzetközi fitnesz-, wellness- és egészség szakkiállítást a 2020 április 2-5 között Kölnben kerülő megrendezés helyett az időpontot 2020 október 1-4-re halasztották. Ez a módosítás összhangban van a Koronavírus járvány terjedésének jelenlegi helyzetével. A kölni egészségügyi hatóságok egyenlőre azt javasolták, hogy nagyszabású nemzetközi vásárok ne kerüljenek megrendezésre.

"Az új őszi dátummal annak a sok kiállítónak kéréseire reagálunk, akik egy alternatív dátumot igényeltek az idei üzleti évben" mondta Silke Frank, a FIBO igazgatója. "Ezért nagyon örülünk, hogy a Koelnmesse Ausstellungen-nel folytatott tárgyalásokon rövid időn belül találtunk megoldást új időpontra és helyszínre."

"A Genius Nutrition® részt fog venni az idei FIBO 2020 kiállításon az újonnan válaszott október 1-4-i dátumon tervek megváltoztatása nélkül." mondta Roman Lazariuc, a Genius Nutrition vezérigazgatója.

Az új időpontban a FIBO egy másik csarnokban kerül megrendezésre, amely a kölni Kiállítási Központ déli részén található. A belépés a keleti, a nyugati, valamint a déli bejáratokon keresztül történik. A már megvásárolt kiállításra szóló jegyek továbbra is érvényben maradnak.

Hogy megkezdjük az idei FIBO-t, az Európai Egészség és Fitnesz Fórumra (EHFF) egy nappal korábban, szeptember 30-án kerül sor. Ebben a FIBO és az EHFF szervezői, a EuropeActive állapodtak meg.

Forrás: www.fibo.com

News