A Genius Nutrition®-t azzal a motivációval és szándékkal hoztuk létre, hogy Európa összes kimagasló technológiáját egy prémium osztályú márkába olvasszuk össze. A Genius Nutrition® a tudomány, a legjobb európai technológiák, az alapanyag-innováció és a kiváló, prémium termékek egyvelege. A Genius Nutrition® egyedi márkájú termékeit Svédországban tudományosan feljelsztettük ki, valamint teszteltük és gyártottuk. 
Nálunk, a Genius Nutrition®-nél, technikusaink szigorúan betartott elvek szerint dolgoznak, amelyek márkánk pilléreit alkotják:
 KIMAGASLÓ MINŐSÉGŰ ALAPANYAGOK ÉS ÖSSZETEVŐK
Tudjuk, hogy csak a legjobb összetevőkből lehet a legjobb eredményeket elérni. Az élelmiszer-technológiák világában az innováció a legnagyobb prioritásunk. A Genius Nutrition® termékei csak a legjobb, szinergetikusan ható összetevőkből állnak. Folyamatosan kutatjuk és elemezzük a legújabb módszereket a biológiailag elérhető hatóanyagok előállítása céljából, amelyek hatékonyan fejtik ki specifikus élettani hatásukat. Elsősorban a természetes forrásokra koncentrálunk, mivel hisszük, hogy a természet hatalmas fel nem fedezett lehetőségekkel rendelkezik. Növényi kivonataink jól koncentráltak és kimagasló minőségűek. A növényi anyagok genetikailag nem módosítottak és mentesek mindenféle permetszertől. Amikor csak lehetséges, kerüljük a mesterséges aminosavakat és a természetes erjesztésből kinyert szerves aminosavakat használjuk. A Genius Nutrition® fehérje-kiegészítők a CFW® természetes szűrés útján nyert savókon alapulnak, ioncserék nélkül és nem tartalmaznak génmódosított összetevőket. Az alapanyagok minőségét tekintve nem ismerünk kompromisszumot, és minden részletre kitüntetett figyelmet szánunk.
 EGYEDI ÉS FEJLETT FORMULÁK
Folyamatosan fejlesztjük formuláinkat a mottónk szerint: "A Legjobbat vagy Semmit". A Genius Nutrition® termékcsalád dinamikus változásokon megy keresztül, összhangban a legújabb tudományos kutatásokkal és felfedezésekkel. Amennyiben egy újabb, magasabb színvonalú termék áll rendelkezésre, az felváltja az ajálatunkban már szereplő, egyenértékű termékünket. 
 BIZTONSÁG ÉS MAGAS ELVÁRÁSOK
Az összes Genius Nutrition® termék forgalombahozatali engedéllyel rendelkezik az Európai Unióban, Indiában, és egyéb EU-n kívüli országokban, valamint a széles körben elismert minőségi- (GMP) és élelmiszer-biztonsági (HACCP) szabványok szerint kerülnek gyártásra. Mindemellett létrehoztuk a saját belső minőségbiztosítási rendszerünket is (NANOPURE), amely garantálja, hogy az összes termékünk a legtisztább alapanyagokból kerüljön gyártásra. 
 FELÜLMÚLJUK AZ ELVÁRÁSAIDAT
A legjobb eredményeinket kifinomult ízek jellemzik. Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság szerint is nagy hangsúlyt fektetünk a finom kombinációk létrehozására, amelyekben vegyítjük a szárított gyümölcsök természetes ízét és a biztonságos édesítőszereket. A keverékeket egyenként választjuk ki, hogy felejthetetlen ízélményt biztosítsunk termékeink táplálkozási előnyei mellé.
2016 óta készítjük az iparág legjobb termékeit.
Genius Nutrition®